Hulp

Algemene vragen

Wat is BoekSpeurder.com?

BoekSpeurder.com is een prijsvergelijkingswebsite voor nieuwe en gebruikte boeken, en voor ebooks, en is helemaal gratis. We vergelijken prijzen van alle grote online boekhandels inclusief leveringskosten, beschikbaarheid, en conditie van elk boek.

Is BoekSpeurder.com een uitgever?

Nee, BoekSpeurder.com is geen uitgever.

Is BoekSpeurder.com an online boekenwinkel?

Nee, BoekSpeurder.com brengt klanten en boekenwinkels samen. Gelieve uw boekenwinkel te contacteren als u vragen hebt over uw bestelling.

Moet ik betalen om prijzen te vergelijken?

Nee, deze service is helemaal gratis!

Mijn vraag staat hier niet tussen.

U kan het contactformulier gebruiken om ons een vraag te sturen. We zullen ons best doen om zo snel mogelijk te antwoorden.

Boeken zoeken

Wat kan ik als 'trefwoord' gebruiken?

Als u de 'trefwoord' optie kiest kan u een combinatie van titel, auteur of uitgever in het zoek veld ingeven. De volgorde van de woorden is van geen belang.

Kan ik ook zoeken voor boeken die nog niet uit zijn, of die niet meer gedrukt worden?

Ja. Wij proberen om prijzen te vergelijken voor alle boeken die al uitgegeven zijn, en ook voor boeken die binnenkort uitkomen.

Mijn zoekopdracht keert verschillende boeken terug met dezelfde titel. Welk boek is hetgeen dat ik zoek?

Als uw zoekopdracht meerdere resultaten oplevert, kijk dan naar verschillen in uitgever, print datum en bindwijze. Meestal kan u zo zien welk resultaat u verkiest.

Prijsvergelijking

Welke boekenwinkels zijn inbegrepen in de vergelijking?

Een actuele lijst van de boekenwinkels die wij vergelijken kan u hier vinden.

In welke munteenheid kan ik prijzen van buitenlandse boekenwinkels zien?

De prijzen van buitenlandse winkels worden in uw locale munteenheid weergegeven. Als gevolg van veranderingen in de wisselkoers en mogelijke bijkomende kosten van uw bank is de prijs maar een benadering.

Waarom duren sommige zoekopdrachten langer om uit te voeren?

Om ervoor te zorgen dat we u altijd de meest recente prijzen kunnen leveren, contacteren we elke boekenwinkel elke keer als u een prijsvergelijking aanvraagt. Niet alle boekenwinkels antwoorden even snel, dus soms kan het iets langer duren.

Kan ik ook prijzen vergelijken van audiobooks en ebooks?

Ja. U kan ook prijzen van audiobooks en ebooks vergelijken.

Wat betekent 'verzendingstijd'?

De verzendingstijd is hoe lang het duurt voor de winkel uw bestelling kan verwerken en het boek verzenden. Dit is bovenop de levertijd - hoe lang het duurt eer het boek aankomt als het verzonden is.

Toont u ook leveringskosten voor buitenlandse leveringen?

Nee. Wij tonen alleen verzendingskosten voor binnenlandse leveringen. Voor internationale verzendingkosten, gelieve de website van de boekenwinkel te raadplegen.

Boeken bestellen

Hoe kies ik tussen verschillende aanbiedingen?

Behalve de totaalprijs (inclusief verzendingskosten) overweegt u ook best:

  • De conditie van het boek (niew, gebruikt (als nieuw), gebruikt (heel goed), etc...)
  • Verzendingstijd (hoe lang het duurt eer de boekenwinkel het boek kan opsturen), en
  • Levertijd (hoe lang het duurt voor het boek aankomt als het verzonden is); dit duurt meestal veel langer voor buitenlandse winkels.

Hoe bestel ik een boek?

Als u een vergelijking hebt uitgevoerd kiest u het aanbod dat u het meest aan staat. Dan klikt u op de "doorgaan" link, en wordt u doorverbonden naar uw uitgekozen winkel. U kan dan uw boek in het winkelwagentje plaatsen en bestellen. Voor meer detail over de bestellingsprocedure kan u naar de boekenwinkel's website verwijzen.