Harry Potter and The Cursed Child - Parts One and Two: The Official Script Book of the Original West End Production (Special Rehearsal Edition)
UitgeverLittle, Brown
FormaatHardcover
Datum van uitgifte2016-07-31
ISBN-139780751565355
Opties
Leveren naar:
Spijtig genoeg konden we geen prijzen vinden voor dit product.

Beschrijving

"Harry Potter and the Cursed Child is een speciale Engelstalige ‘repetitie versie’ van het script, die de acteurs gebruiken om verschillende scenes uit te proberen. Het uiteindelijke toneelstuk kan hierdoor afwijken van dit script. De exacte datum waarop de Engelstalige limited collectorseditie zal verschijnen is op dit moment nog onbekend. Door op de knop hiernaast te klikken: ""Blijf op de hoogte"", krijg je een melding wanneer de andere versies verschijnen. De Nederlandstalige editie bekijk je hier.

Let op dit boek is niet in verhaalvorm geschreven, maar als script van een toneelstuk.


Based on an original new story by J.K. Rowling, Jack Thorne and John Tiffany, a new play by Jack Thorne, Harry Potter and the Cursed Child is the eighth story in the Harry Potter series and the first official Harry Potter story to be presented on stage. The play will receive its world premiere in London's West End on 30th July 2016.

It was always difficult being Harry Potter and it isn't much easier now that he is an overworked employee of the Ministry of Magic, a husband, and father of three schoolage children. While Harry grapples with a past that refuses to stay where it belongs, his youngest son Albus must struggle with the weight of a family legacy he never wanted. As past and present fuse ominously, both father and son learn the uncomfortable truth: sometimes, darkness comes from unexpected places.

Onderstaande tekst is vertaald vanuit de originele taal

Harry Potter and the Cursed Child is een speciale Engelstalige ‘repetitie versie’ van het script, die de acteurs gebruiken om verschillende scenes uit te proberen. Het uiteindelijke toneelstuk kan hierdoor afwijken van dit script. De exacte datum waarop de Engelstalige limited collectorseditie zal verschijnen is op dit moment nog onbekend. Door op de knop hiernaast te klikken: ""Blijf op de hoogte"", krijg je een melding wanneer de andere versies verschijnen. De Nederlandstalige editie bekijk je
hier.

Let op dit boek is niet in verhaalvorm geschreven, maar als script van een toneelstuk.

Gebaseerd op het originele nieuwe verhaal van J.K. Rowling, Jack Thorne en John Tiffany is dit een nieuw toneelstuk van Jack Thorne. Harry Potter and the Cursed Child is het achtste deel in de Harry Potter serie en het eerste officiële Harry Potter verhaal dat op het toneel zal worden vertoond. Het toneelstuk gaat in première op 30 juli 2016 in West End in Londen.

Het was niet altijd makkelijk om Harry Potter te zijn en dat is het ook niet nu hij een overwerkte werknemer is bij het Ministerie van Toverkunst, een echtgenoot en vader van drie schoolgaande kinderen. Terwijl Harry worstelt met een verleden dat hem maar niet met rust laat, worstelt zijn jongste zoon Albus met de bekendheid van zijn familie, een bekendheid die hij nooit heeft gewild. Wanneer het verleden en het heden met elkaar in contact komen, komen vader en zoon achter de pijnlijke waarheid: soms duikt de duisternis op uit een onverwachte hoek."
E&OE. Alle handelmerken erkend.
1Prijzen worden ten minste éénmaal per dag herberekend. Prijzen kunnen gestegen zijn sinds de vorige berekening. De actuele prijs van het product op de website van de verkoper is de finale prijs. Het is niet mogelijk om de bovenstaande prijzen in real time te updaten.
2Om beter te kunnen vergelijken is er in de prijs een extra omzetkost van ongeveer 1.5% bijgerekend. Vanwege schommelingen in wisselkoersen en verschillende omzetkosten en mogelijke import taxen is het mogelijk dat de weergegeven prijs verschilt van de waarlijke prijs.