Botje - Botje
UitgeverNederlandstalig
Formaatebook
Datum van uitgifte2015
ISBN-139789000339297
Opties
Belangrijk
Op Amazon Kindle kan je alleen ebooks in het Amazon Kindle ebook formaat lezen. Andere formaten, zoals EPUB, zijn niet compatibel. Als u eigenaar bent van een andere ebook reader zult u niet in staat zijn om ebooks in het Amazon Kindle formaat te lezen. Voor meer details, zie Amazon of de fabrikant van uw ebook reader.
Leveren naar:
Spijtig genoeg konden we geen prijzen vinden voor dit product.

Beschrijving

Kleurrijk verhaal van Superjuffie-auteur Janneke Schotveld, met illustraties van Annet Schaap

Bibi"s vader heeft een wolwinkeltje, genaamd Bollewol. Soms zou Bibi liever willen dat hij een stoerdere winkel had. Of een restaurant, zoals de vader van haar beste vriend Midas. Op een dag wordt er een vreemd pakketje bezorgd. Er blijkt een robot in te zitten, een meisjesrobot om precies te zijn. Ze heet Botje en is dol op olijfolie en voorgelezen worden. Verder kan ze keiharde boeren laten en supergoed voetballen. Kortom: ze leeft! Tenminste, als ze op tijd wordt opgeladen... Algauw wordt duidelijk dat Botje gezocht wordt door iemand met nare bedoelingen. Bibi doet er alles aan om Botje te beschermen. Maar wie heeft Botje eigenlijk gemaakt? En waarom is ze bij Bibi gebracht?

Dit boek maakt onderdeel uit van de serie
Botje.
E&OE. Alle handelmerken erkend.
1Prijzen worden ten minste éénmaal per dag herberekend. Prijzen kunnen gestegen zijn sinds de vorige berekening. De actuele prijs van het product op de website van de verkoper is de finale prijs. Het is niet mogelijk om de bovenstaande prijzen in real time te updaten.
2Om beter te kunnen vergelijken is er in de prijs een extra omzetkost van ongeveer 1.5% bijgerekend. Vanwege schommelingen in wisselkoersen en verschillende omzetkosten en mogelijke import taxen is het mogelijk dat de weergegeven prijs verschilt van de waarlijke prijs.