De ondergrondse spoorweg
UitgeverNederlandstalig
Formaatebook
Datum van uitgifte2016
ISBN-139789025449131
Opties
Belangrijk
Op Amazon Kindle kan je alleen ebooks in het Amazon Kindle ebook formaat lezen. Andere formaten, zoals EPUB, zijn niet compatibel. Als u eigenaar bent van een andere ebook reader zult u niet in staat zijn om ebooks in het Amazon Kindle formaat te lezen. Voor meer details, zie Amazon of de fabrikant van uw ebook reader.
Leveren naar:
Spijtig genoeg konden we geen prijzen vinden voor dit product.

Beschrijving

BEKROOND MET DE NATIONAL BOOK AWARD

Cora is slavin op een katoenplantage in Georgia. Haar helse leven staat op het punt om nog erger te worden: de wrede eigenaar heeft zijn oog op haar laten vallen. Ze besluit om te vluchten, en met hulp van de Ondergrondse Spoorweg (in Amerika het begrip voor het clandestiene netwerk van antislavernijactivisten) begint ze een lange, huiveringwekkende reis door de zuidelijke staten van Amerika richting het vrije Noorden, met de slavenpatrouille op haar hielen.
E&OE. Alle handelmerken erkend.
1Prijzen worden ten minste éénmaal per dag herberekend. Prijzen kunnen gestegen zijn sinds de vorige berekening. De actuele prijs van het product op de website van de verkoper is de finale prijs. Het is niet mogelijk om de bovenstaande prijzen in real time te updaten.
2Om beter te kunnen vergelijken is er in de prijs een extra omzetkost van ongeveer 1.5% bijgerekend. Vanwege schommelingen in wisselkoersen en verschillende omzetkosten en mogelijke import taxen is het mogelijk dat de weergegeven prijs verschilt van de waarlijke prijs.